De nieuwe school in Khandbari - Februari 2019

Februari 2019

Zoals je kan zien op de foto’s gaan de werken goed vooruit. Nog een laatste hand aan de betonwerken van trap en traphal en dan is dit ook voltooid. Daarna kan men starten met het bepleisteren van het gebouw en het plaatsen van ramen en deuren. Zoals we reeds lieten weten moet er nog een sanitair blok gebouwd worden voor de 450 schoolgaande kinderen. We zijn dus nog niet klaar!!!

De werken in februari 19

Daarom hopen we oprecht dat jullie ook deze keer massaal zullen aanwezig zijn op ons ontbijt dat dit keer doorgaat in zaal De Djoelen te Oud-Turnhout op zondag 24 maart a.s. We vinden het fijn te mogen ervaren dat vele mensen ons project ook financieel ondersteunen. Ook kijken we er naar uit om terug het mooie Nepal te kunnen bezoeken en er de school officieel te openen.

De werken in januari 19

Je mag een uitgebreid verslag van dit bezoek verwachten in het volgende tijdschrift. Ook de foto’s zullen niet ontbreken! Warme groeten van Guy en José Der Kinderen – Smulders
Je kan het project van Guy en José steunen door je bijdrage te storten op de rekening van Bikas BE32 2200 7878 0002 met de vermelding ‘Khandbari school’.