Haku

Een avond in Nesing

Tags: 

Haku: Augustus 2016

Haku en Nessing zijn twee afgelegen bergdorpen in het Rasuwa district in de nabijheid van het gekende toeristische Langtanggebied. Deze twee dorpen werden zo goed als helemaal weggeveegd door de verwoestende aardbeving van 25 april 2015.
Nadat we half april nieuws kregen dat 23 van de 30 bouwpakketten in Nessing opgezet, afgewerkt en bewoond waren bleef het een tijdje stil.

Tags: 

Atomium steunt Haku
Het Atomium, Belgisch grootste symbool en internationale toeristische trekpleister wil er een jaarlijkse gewoonte van maken om gedurende veertien dagen een deel van hun inkomsten aan een goed doel te geven.

Eén van de initiatiefneemsters had reeds jaren geleden haar hart verloren in Nepal en na de zware aardbeving van vorig jaar werd ook zij wakker geschud.

Tags: 

Haku: April 2016

Begin maart stuurden we terug iemand naar Haku en Nessing. Weet dat deze dorpen telefonisch niet bereikbaar zijn en dat zomaar eventjes vlug langs gaan hier onmogelijk is. Om deze dorpen in de afgelegen bergen van Rasuwa vlakbij de gekende, toeristische Langtangregio te bereiken moet men al een kleine expeditie ondernemen...

Pages